Leder du efter speedbådskørekort i Vejle er du kommet til det rigtige sted. Vi afholder kurser, hvor kursisterne er, hvis der er nok til et hold. Har du ikke tænkt dig at samle vennerne, men blot at komme i gang med dit speedbådskørekort, skal du på en lille køretur til Middelfart.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

 

Du har to muligheder for at tage dit speedbådskørekort

1: Du vælger Speedbådskørekort - Prøve i egen båd.
Al undervisning ligger klar til dig på nettet, så du kan starte med det samme. Det kræver, at du har adgang til en båd som du kan aflægge prøve i.

2: Du vælger Speedbådskørekort - Komplet kursus.
Al undervisning ligger klar til dig på nettet og på den selvvalgte kursusdato, skal du ud og øve med instruktør. Instruktøren står selvfølgelig klar med en båd som du aflægger prøve i.

Mere om de to muligheder

For begge kurser til speedbådskørekort gælder det, at du selv vælger din undervisningstid.

Du har med dit login mulighed for, 24 timer i døgnet, at benytte vores program, som giver adgang til film, animationer, test, simulator, lanternebane og meget mere.

Programmet indeholder alt det, du har brug for at vide til prøven.

Det du selv skal sørge for, hvis du vælger mulighed 1 Speedbådskørekort - Prøve i egen båd er adgang til en båd. Som en del af undervisningen til dette kursus, har vi lavet animationer af de forskellige manøvre du skal øve dig på i båden.

Efter gennemgangen af undervisningsprogrammet skal du kontakte censor for at aftale en prøvedato.

De censorer, som er relevante i forhold til dig har vi listet op i slutningen af programmet.

Vi har selvfølgelig talt med alle censorerne, som er klar til at tage imod dig.

Vælger du mulighed 2 Speedbådskørekort- Komplet kursus skal du ikke tænke på båd eller censor. Den klarer vi og vi sørger også for, at du får kompetent undervisning af vores instruktører inden prøven. 

Book din plads med det samme og følg undervisningen. Du kan evt ringe på 70605300 eller mail på  for at høre mere om mulighederne.

Speedbådskørekort med vennerne

 

Har du søgt på speedbådskørekort Vejle og ønsker at tage dit speedbådskørekort så tæt på Vejle som muligt, har du nu muligheden. Det kræver at du kontakter vores afdeling i Middelfart og aftaler antal kursister, dato, tid og sted. Der skal som udgangspunkt være minimum 8 personer for at at lave et privat hold.

Vi kan også klare det på en anden måde. Du kan vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve. Vi har mange erfarne sejlere, som vælger denne metode. Ring på 70605300 eller mail

Langt de fleste fra Vejleområdet vælger dog at køre til Middelfart og enkelte tager til Århus for at tage speedbådskørekort. Begge steder har vi dygtige undervisere, som sørger for at du kommer igennem kurset, med en større viden og et speedbådskørekort i hånden. 

Speedbådsundervisning nær Vejle

Vores undervisning er der, hvor vi skiller os markant ud fra vores konkurrenter. Vi har de sidste 4 år udviklet et program til undervisning i speedbådskørekort og duelighedsbevis. Du skal opleve vores sejlsimulator, hvor du vha piletasterne styrer dit skib rundt om de forskellige bøjer og afmærkninger. Du skal opleve vores bådgenkendingsprogram, hvor du har mulighed for at se alle de forskellige skibe med deres signaler både dag og nat. Alt sammen på nettet, når du har tid og lyst. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser