Her i Vestjylland behøver man ikke sejle stærkt, for at få vind i håret. Men vi nyder hver eneste gang vi har afholdt et kursus i speedbådskørekort her i Vestjylland, nærmere betegnet: Ringkøbing eller Esbjerg.

  • Det eneste sted du kan sejle i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer

Alle de speedbådskørekort vi udsteder i Vestjylland har været det hele værd. Her, mere end noget andet sted i Danmark, har man behov for vores unikke undervisningsmateriale i speedbådskørekort. Det er alvor når vi snakker om at ankeret skal være klar så man ikke driver på land eller til havs, Det er alvor når man gennemgår listen over de ting man skal have med og huske inden man tager på havet. Bare for at nævne nogle få eksempler, hvad indehavere af speedbådskørekort i Vestjylland skal være særlig opmærksomme på. Du kan enten vælge at tage undervisningen online og efterfølgende kontakte censor for prøve eller melde dig på et komplet kursus i eksempelvis Århus eller Middelfart.

Det gør at vi har særlig meget respekt for at kursisterne til speedbådskørekort i Esbjerg, kan visse ting helt udenad! Ring 70605300 eller mail på , så har vi måske et kursus i speedbådskørekort i Vestjylland klar til dig. 

Hvorfor tage sit speedbådskørekort i Vestjylland?

Ved at tage sit speedbådskørekort i Vestjylland, prøver du med det samme, hvad det vil sige at skulle sejle i disse farvande. Det er en kæmpe fordel at have en erfaren instruktør med på din egen hjemmebane, så får det speedbådskørekort du tager i Vestjylland en større værdi. 

Oplev vores undervisning


Dansk Speedbådsskole er førende inden for interaktiv undervisning.

Det interaktive søkort

Nu behøver du ikke længere rydde spisebordet i flere dage for at arbejde i søkort. Hos os kan du lære det hele på skærmen i stedet for. Du skal ikke længere købe kort, passer og linealer du alligevel KUN bruger på kurset, for derefter aldrig at tage det frem igen. Få sekunder efter tilmelding, kan du klikke dig ind på vores interaktive søkort og lære det hele, på den mest pædagogiske måde.

Bådgenkendelse

Træt af at læse om det... Prøv vores bådgenkendelse. Se de forskellige bådtyper om dagen med deres dagssignaler eller vælg at se skibets lygteføring om natten. Det er nemt og en sjov måde at lære på.

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

Ledige kurser