Overvejer du at tage et speedbådskørekort er du landet det rigtige sted!

  • Det eneste sted du kan sejle i sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted du kan lære hele pensummet ved at se video
  • Det eneste sted med små hold.

 

Du har to muligheder for at tage dit speedbådskørekort

1: Du vælger Speedbådskørekort - Prøve i egen båd.
Al undervisning ligger klar til dig på nettet, så du kan starte med det samme. Det kræver, at du har adgang til en båd som du kan aflægge prøve i.

2: Du vælger Speedbådskørekort - Komplet kursus.
Al undervisning ligger klar til dig på nettet og på den selvvalgte kursusdato, skal du ud og øve med instruktør. Instruktøren står selvfølgelig klar med en båd som du aflægger prøve i.

Mere om de to muligheder

For begge kurser til speedbådskørekort gælder det, at du selv vælger din undervisningstid.

Du har med dit login mulighed for, 24 timer i døgnet, at benytte vores program, som giver adgang til film, animationer, test, simulator, lanternebane og meget mere.

Programmet indeholder alt det, du har brug for at vide til prøven.

Det du selv skal sørge for, hvis du vælger mulighed 1 Speedbådskørekort - Prøve i egen båd er adgang til en båd. Som en del af undervisningen til dette kursus, har vi lavet animationer af de forskellige manøvre du skal øve dig på i båden.

Efter gennemgangen af undervisningsprogrammet skal du kontakte censor for at aftale en prøvedato.

De censorer, som er relevante i forhold til dig har vi listet op i slutningen af programmet.

Vi har selvfølgelig talt med alle censorerne, som er klar til at tage imod dig.

Vælger du mulighed 2 Speedbådskørekort- Komplet kursus skal du ikke tænke på båd eller censor. Den klarer vi og vi sørger også for, at du får kompetent undervisning af vores instruktører inden prøven. 

 

Book din plads med det samme og følg undervisningen. Du kan evt ringe på 70605300 eller mail på  for at høre mere om mulighederne.

Et sejlerliv med speedbådskørekort

Med et speedbådskørekort, er du sikret at kunne sejle næsten alle slags både resten af dit liv. Dette tager vi meget alvorligt, for vi betragter det som vores ansvar at du kan huske det du lærer. Derfor er et speedbådskørekort hos os, noget der inkluderer at du har prøvet at sejle nat og dag og mødt alle slags bøjer på din vej, mødt alle slags skibe på din vej og sågar prøvet at sidde både i en sejlbåd og en motorbåd, hvor du skal styre udenom de andre skibe.


Det er altid en god idé at tage et speedbådskørekort, uanset hvilken båd du agter at føre. Hos Dansk Speedbådsskole anbefaler vi ligesom Søfartsstyrelsen altid, at du tilegner dig den nødvendige viden, uanset om det er lovpligtigt eller ej. Sikkerheden ved sejlads er ifølge os det vigtigste aspekt af livet på havet. siger ofte om et almindeligt kørekort, at folk først lærer at køre, når de har fået kortet. Når det gælder speedbådskørekort, vil vi gerne lave lidt om på den præmis hos Dansk Speedbådsskole. Vores speedbådskørekort inkluderer, at du prøver alle de situationer, du ellers aldrig ville kunne komme ud for i kursussammenhæng. Dette muliggøres ved, at du kommer igennem vores sejlsimulator, så du selv får lov at afgøre, om der er fare for sammenstød, om det er dig eller den anden, der skal vige – bare for at nævne et vigtigt eksempel ud af mange. Vores speedbådskørekort er lig med tryghed, også efter kursets afslutning.

Tag dit speedbådskørekort i København

Hos os kan du tage et speedbådskørekort på kun én dag. Du bestemmer selv, om det skal være en hverdag eller i en weekend. Lige så snart du har bestilt dit kursus, får du tilsendt dit undervisningsmateriale, og du kan således have dit speedbådskørekort i hånden meget kort tid efter! Du kan tage dit speedbådskørekort i hele Danmark – vi har nemlig afdelinger fordelt over hele landet. Ønsker du at tage dit speedbådskørekort på Sjælland? Så er du kommet til de rette – vi afholder hele tiden kurser til speedbådskørekort i København. Nærmere betegnet kan du tage dit speedbådskørekort i Amager Actioncenter hos os. Derudover er vi ligeledes lige så ofte rundt omkring på Sjælland og øerne for at afholde kurser i speedbådskørekort.

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og i din hverdag, så alt efter hvilke behov du har, finder vi sammen den løsning, der er bedst for dig. Derfor vil det også i nogle tilfælde tage lidt mere tid, hvis vi sammen vurderer, at du har behov for mere forberedelsestid inden din prøve. Vores fornemste opgave nemlig, er at du føler dig forberedt, sikker og tryg, inden du tager din prøve. Faktisk er vi så sikre på vores undervisning og på vores fremgangsmetode, at vi tilbyder dig beståelsesgaranti, når du tilmelder dig vores kursus til speedbådskørekort. Hvis du mod al forventning ikke består prøven til speedbådskørekort, giver vi dig således et nyt kursus helt uden beregning, eller du får slet og ret bare pengene tilbage!

Vil du vide mere om speedbådskørekort?

Bliv klogere på speedbådskørekort herunder

For at give alle en god oplevelse har vi på speedbådskørekort-kurserne, i mange år, sejlet i forskellige aluminiumsbåde, som kan klare lidt af hvert. De er meget stabile og nemme at sejle. Vores tanke har altid været, at det ikke må være båden, som giver ekstra udfordringer til prøven.

Seneste skud på stammen er dog en lidt anden type både. Vi glæder os helt vildt til at vise dig vores nye rib-speedbåde i vandet. Der er kræfter, skumsprøjt og herlig sejlads for alle pengene. De er lette at manøvrere, og passagerne om bord sidder trygt og godt.

Kurset til speedbådskørekort er det lovpligtige bevis i forhold til planende fartøjer. Typisk vil du kunne sejle alle de speedbåde og motorbåde, du ser i danske havne med et speedbådskørekort. Vi skal op i både længere end ca. 45 fod, før et andet kort er påkrævet. Mange af vores kursister vælger dog – uden det giver større beføjelser – at opgradere deres speedbådskørekort til et fuldt duelighedsbevis. Speedbådskørekortet svarer nemlig til den praktiske del af det samlede duelighedsbevis. Med andre ord mangler du kun den teoretiske del for at få det fulde duelighedsbevis.

Duelighedsbeviset giver en større viden om sejlads, hvor du blandt andet lærer at lægge kurser i søkort, beregne misvisning og meget andet. Kurset til duelighedsbeviset kan du selvfølgelig også klare på din computer, præcis når du har tid og lyst. Vi har nemlig udviklet et sejlsimulatorprogram, et interaktivt søkort og bådgenkendingsprogram. Du slipper derfor for at købe linealer, søkort og passer og kan i stedet gå i gang med dit duelighedsbevis med det samme.

Når du tager dit speedbådskort hos Dansk Speedbådsskole, er du sikret vores helt unikke ’bestå eller pengene tilbage’-garanti. Dette betyder helt enkelt, at hvis du mod forventning ikke består prøven til speedbådskørekort, giver vi et nyt kursus uden beregning – eller simpelthen det fulde beløb tilbage!

Kravene for at få penge retur for et ikke-bestået speedbådskørekort er følgende. Kursisten skal aktivt ha' engageret sig i hjemmeundervisningen. Dvs at kursisten har klaret deltest samt sluttest med minimum 90 % rigtige svar.

Endvidere skal kursisten deltage aktivt i den praktiske undervisning samt kunne redegøre for de spørgsmål, instruktørerne måtte stille. Det er, i alle situationer, instruktørerne på de enkelte kurser, som afgør om kursisten er klar til prøven. Det skal vi nok sørge for, du bliver!

Det er du velkommen til, men det behøver du absolut ikke. Vi har lavet et meget intuitivt undervisningsprogram, hvor du kan se film, animationer, spil og ganske almindelig tekst. Eksempelvis kommer der en film om bøjer, hvor du bare skal trykke på play. Videoen er efterfulgt af en uddybende tekst, så vi hele tiden sikre os, at du bestemmer hvilket medie, som passer dig bedst. Vi glæder os til, at vise dig det hele

Ledige kurser