Bosiddende i og omkring Aarhus uden Vandscooterbevis giver ingen mening;)! 

Aarhus er kendt for, at her kan man dumpe en vandscooter i overalt, og når du har dit bevis, er der faktisk ret mange steder, man må sejle med den. Om du har et vandscooter/jetski bevis eller ej, må du ikke sejle i Natura 2000 områderne eller tættere end 300 m på kysten. 

Men Aarhusbugten er ikke et Natura 2000 område, og derfor er der faktisk gode betingelser, for at lege med din vandscooter her i Aarhus, så længe du har et certifikat

Det drejer sig jo selvfølgelig om speed og manøvrer, og det er vel ok at legepladsen ligger tæt på ens hjemstavn. Derfor er det jo oplagt med vandscootersejlads i Aarhus, og det gør jo ikke noget, at der rent faktisk er nogle smukke omgivelser at dyrke sin vandscootersejlads i.

I og omkring Aarhus kan man endda sejle fra havn til havn, da der ofte er vand uden buler og masser af is på havnen.

Et vandscooterbevis i Aarhus er:

  • Det eneste sted hvor du kan tage det på egen hånd
  • Det eneste sted du kan øve bøjer i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer 

Vandscooterkursus kan tages flere steder i Aarhus. Vi afholder kurser gennem hele sæsonen. Giv os et ring på 70605300 eller stik os en mail på 

Du har to muligheder:

  1. Meld dig til et vandscooter/jetski kursus og vi klarer det hele
  1. Tag kurset online og kontakt selv censor.

Uanset hvad du vælger: 

Så har du med det samme adgang til alt nødvendigt materiale til dit vandscooterbevis, Mange af de små film er endda optaget i Aarhusbugten med lokal accent, så du kan føle dig helt hjemme under forberedelsen til din vandscooter eksamen. 

Det er faktisk kun her, du kan blive vejledt ved at se film i stedet for at læse lange dokumenter. OG det er faktisk kun her, du med din telefon/computer kan prøve en sejlsimulator inden du kommer. DET er også kun her, du får vist alle øvelser på film inden du dukker op på dagen, bare for at nævne et par stykker blandt mange andre pointer med at tage dit vandscooterbevis hos os i Aarhus. 

Hvorfor tage sit vandscooterbevis hos os i Aarhus?

BESTÅ ELLER PENGENE TILBAGE!