I Fredericia er der dømt fri leg med vandscooter, hvis du har beviset, bare du lader være med at sejle ned mod Middelfart. Her kommer man nemlig ind i Natura 2000 område, og det betyder at vandscooterbevis eller ej, så må du hverken sejle med jetski eller vandscooter i den del af Lillebælt.

Det er sådan generelt, at man skal være 300 m fra kysten, før man kan vride øret om på sin vandscooter, og dermed få valuta for sit vandscooter certifikat. Derfor er Fredericia særlig fantastisk, da farvandet åbner sig op stort set lige uden for havnen. 

Der er en masse næsten øde strækninger, hvor man kan have det sjovt på sin vandscooter op mod indsejlingen til Vejle og over mod Bogense.

Dermed sagt at hvis du vil have dit vandscooterbevis aktiveret, så tag kurset i Fredericia. Her kører vi kurser i hele sæsonen og mon ikke vi kunne lokkes til at komme med et kursus uden for sæsonen også;)

Et vandscooterbevis i Fredericia er:

  • Det eneste sted hvor du kan tage det på egen hånd
  • Det eneste sted du kan øve bøjer i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer 

Vandscooterkursus kan tages mange steder i Trekantsområdet. Først og fremmest kan du jo selv bestemme lokationen ved at tage det online og selv kontakte censor og blive enig med denne om hvor og hvornår det skal være. 

Vi afholder også fast kurser i vandscooter i Juelsminde og Middelfart

Ring endelig til os på 70605300 eller send en mail på  så er vi klar til at hjælpe dig igennem.

Du har, som med alle vores kurser, to muligheder:

  1. Meld dig til et vandscooter/jetski kursus og vi klarer det hele
  1. Tag kurset online og ring selv til censor.

Uanset hvad du vælger: 

Vi er dem hvor du med det samme adgang til alt materiale til dit vandscooterbevis.

Vi er dem, hvor du lærer det ved at se film, og ikke ved at læse PDF´er. Vi er dem hvor du med din telefon eller computer kan tage en tur i en sejlsimulator inden du kommer. Vi er også dem hvor du har adgang til at se alle øvelser på film, så du er sikker på, at du har det i blodet, inden du møder op for at tage dit vandscooterbevis i Fredericia eller vores andre steder i Trekantsområdet.

Garanti for vandscooterbevis hos i Fredericia

BESTÅ ELLER PENGENE TILBAGE!