Fyn og Vandscooterbevis har er stærkt bånd. Fyn er fladt over det meste af sin kysttrækning, og derfor er der mange steder, man kan trille sin vandscooter eller sine jetski i baljen. Der er derudover også en del områder, hvor man faktisk kan bruge sin vandscooter, hvis man har sit vandscootercertifikat

Selvom man nok ofte er optaget af speed og manøvrer, gør det jo ikke noget, at der rent faktisk er nogle smukke omgivelser at dyrke sin vandscootersejlads i. Især hvis man sejler alene, eller hvis man sejler med en, der ikke er særlig smuk!;)

Man kan endda sejle fra havn til havn, og lige smide sin vandscooter ind i havnen for at få sig en is, inden man igen skal ud og give den gas.

  • Det eneste sted, hvor du kan tage det på egen hånd
  • Det eneste sted du kan øve bøjer i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted, hvor man kan lære hele pensummet ved at se video
  • Det eneste sted, hvor man virkelig kan huske det man lærer 

Tag dit vandscooter bevis i Middelfart eller Svendborg. Vi afholder kurser hele tiden. Ring 70605300 eller mail på  

Du kan enten vælge at tage online undervisningen og selv kontakte censor eller melde dig på et komplet kursus.

Når du vil have et vandscootercertifikat, har du momentant adgang til et, ja faktisk, fynsk udviklet verdensførende materiale. Det er nemlig kun her, du kan forberede dig ved at se film i stedet for at læse lange dokumenter. OG kun her, du via din telefon eller computer kan prøve en sejlsimulator, så du får styr på alle de ting der er i praksis, OG kun her du får vist alle øvelser på film inden du dukker op på dagen, bare for at nævne tre blandt mange andre eksempler. 

Hvorfor tage sit vandscooterbevis på Fyn?

Vi kører KUN med små hold. Derfor bruger du kortest mulig tid på at få dit bevis til vandscooter/jetski.  Du ved præcis, hvad der bliver krævet af dig inden du skal til prøve. Vi giver dig faktisk denne garanti: BESTÅ ELLER PENGENE TILBAGE. Du kan vælge at betale kontant på dagen eller evt. med mobilepay. Foreløbig har vi afholdt kurser til vandscooter i Nyborg, Kerteminde, Bogense, Strib, Middelfart, Assens, Fåborg og Svendborg. Men andre steder kan også komme i spil. Et vandscooterbevis i det Sydfynske Øhav fx?