Der er faktisk en del bedre muligheder, for at få aktiveret sit vandscooterbevis i København, end man lige umiddelbart skulle tro. Det var jo desværre her i København, at startskuddet for vandscootercertifikat fandt sted, da hovedløs sejlads i kanalen endte med, at koste livet for to kvindelige amerikanske turister.

Derfor er der nu et skilt med en vandscooter og en rød streg over ved indsejlingen til København, vandscooterbevis eller ej. 

Vi er dog begunstiget af en masse andre muligheder for, at dyrke sejlads med vandscooter i og omkring København. Man kan fx bruge sit vandscooterbevis i Kastrup og langs Amager Strand og generelt, er der gode muligheder rundt omkring på Amager, hvis man holder sig på østsiden. 

Der er en del steder omkring Hovedstaden, hvor man kan tage sit kursus til vandscooter, Fx Skovshoved, Kastrup, Ishøj, Brøndby, Vallensbæk. Men også nordpå i Vedbæk, Rungsted, Helsingør og Nordsjælland generelt er der oplagte muligheder for lokalt at få sit vandscooterbevis.

Mens vi vil dog lige gøre opmærksom på miljøstyrelsens hjemmeside mst.dk:

I Danmark er der udpeget 257 Natura 2000-områder. De udgør tilsammen 8 procent af landarealet – som Fyn med omliggende øer - og 18 procent af havarealet.

 
Det har heldigvis ikke den store effekt på mulighederne for sejlads med vandscooter i København og de omkringliggende byer.

Faktisk er der fantastisk gode muligheder både for at finde et kursus i vandscooter/jetski i København, men vigtigst af alt; Der er fantastiske muligheder for at få brugt sit vandscooterbevis efterfølgende.

 Man skal selvfølgelig holde 300 m til kysten, men det er tæt nok til, at man stadig kan fornemme farten i sin vandscooter når man drøner forbi Vedbæk eller Rungsted. Vi anbefaler at du inde i vores forum udveksler ”nice spots”, med andre der har taget vandscootercertifikat hos os.

Det du skal sætte pris på ved os er, at vi er:

  • Det eneste sted hvor du kan tage det på egen hånd
  • Det eneste sted du kan øve bøjer i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer 

Ring endelig til os på 70605300 eller send os en mail på  . Så kan vi helt sikkert finde noget der passer ind i din kalender.

Vi tilbyder 2 muligheder:

  1. Vi sørger det hele, du skal bare komme.
  1. Online kursus, ring selv til censor.

Uanset hvad dit valg falder på: 

Garanti for vandscooterbevis taget i København

BESTÅ ELLER PENGENE TILBAGE!