Som sejlerne siger i Svendborg: Selvom du har et vandscooterbevis, så hold dig væk fra det sydfynske Øhav og Odense Å!  Det er sagt med et smil på læben, da Odense Å selvfølgelig er et: ”no go” for vandscooter sejlads og det sidestilles på de kanter med det Sydfynske Øhav.

Men når sejlere fra Svendborg, ikke vil høre om dit vandscooterbevis, har de noget at have det i nogle tilfælde i hvert fald. Følgende kan man læse på miljøstyrelsens hjemmeside mst.dk:

I Danmark er der udpeget 257 Natura 2000-områder. De udgør tilsammen 8 procent af landarealet – som Fyn med omliggende øer - og 18 procent af havarealet.

 
Men så trange kår har sejlads med vandscooter alligevel ikke i Svendborg. Man må nemlig sejle øst for Tåsinge og syd for Thurø og hele vejen over mod Langeland.

Fantastisk område at få brugt sit vandscooterbevis i. Masser af steder at søge mod kysten og holde pause, masser af dybde og alligevel masser at se på, mens man sejler, hvis man har overskud til det. 

Noget af det fede ved vandscooter sejlads omkring Svendborg er, at man kan se land og dermed fornemme farten bedre.

Hvis man vil lufte sin vandscooter andre steder end lige nøjagtig Svendborg, kan man jo også tage en tur til Langeland, Faaborg Assens eller Nyborg. Så når du har taget dit vandscooterbevis i Svendborg, har du åbnet op for en masse andre muligheder.

Det er et spørgsmål om at få en snak med andre der sejler jetski eller vandscooter. Der er en del fede spots, rundt omkring i Fyn. Prøv vores forum, hvor man kan få gode ideer. 

Som alle steder, hvor vi afholder kursus i vandscooter, således også i Svendborg:

  • Det eneste sted hvor du kan tage det på egen hånd
  • Det eneste sted du kan øve bøjer i en sejlsimulator
  • Det eneste sted med interaktivt bådgenkendingsprogram
  • Det eneste sted hvor man kan lære hele pensummet ved at se en video
  • Det eneste sted hvor man virkelig kan huske, det man lærer 

Vandscooter kursus er muligt a tage mange steder udover Svendborg. Du kan endda selv bestemme tid og sted hvis du altså tager det online (Kontakt selv censor)

Hos os har vi regelmæssige kurser i vandscooter i Nyborg, Odense*, Assens, Fyn generelt, Faaborg og selvfølgelig Svendborg.

Ring gerne på 70605300 eller mails os på  . Så kan vi sammen finde tid og sted;)

Vi tilbyder 2 muligheder:

  1. Vi sørger for alt, bare duk op.
  1. Online kursus og kontakt selv censor.

Uanset hvad du vælger: 

Garanti for vandscooterbevis taget i Svendborg

BESTÅ ELLER PENGENE TILBAGE!